Poslepodnevna šetnjica

Jučer su moje devojke došle do grada pa smo odmah posle posla nastavili sa šetnjom. Ovog puta imali smo šetnju na zadatu temu, šoping za baku i još šta uleti, najbolji šoping Cool.

Krenuli smo laganini, kako treba, neprimetno se mama izgubila sa bakom, a Anja i ja nastavili casual šetanje po Spensu. Obišli sve u krug više puta, vikali za jednim dečakom koji nam se svideo, ili je možda veliki šareni balon bio razlog našeg vikanja, kulirali na provokacije neke tete u radnji, zali mamu i tražili je po radnjama, pokušaali da se izvučemo iz kolica.

Naravno, neizbežno, MAMAAAAAAAAAAAAAAA, MAMAAAAAAAAAA nije izostalo, našli smo mamu i niko nije bio srećniji.

Nakon Spensa, obilazili smo malo bulevar. Ulazili u butike, virili mami u kabinu, igrali se gde, si, gde si, eve meeeee igrice unedogled, skupljali  lišće po trotoaru, skakali po tatinoj glavi, i napokon došli do jedne radnje koju volimo da zovemo “Gospođoo!!”.

“Gospođoo!!” je onaj tip butika u kojem ti se prodavačica i vlasnica unose u facu, najbolje znaju šta bi tebi stajalo,  odmah ti kažu ako ti nešto ne stoji i tu baš nisu suptilni, uvek je gužva u takvoj radnji, mame i ćerke kupuju, isprobavaju……

Elem,

One probavaju, Anja i ja napolju borimo se, tražimo mamu, i kad smo je “napokon našli”, ulazimo u radnju, Anja naravno kad vidi krzno kaže Maca, Medo, a prodavačica će na to otresito, “Ovo nije prodavnica igračaka”. Nakon toga neka gospođa čija ćerka se minut pre toga igrala sa Anjom i pokazivala je svoj privezak sa medom, kaže, daj pomeri se malkice da se vidim, a mi uopšte ne stojim ispred ogledala, nego sa strane, virkamo kod mame…
Jedva čekam da idemo sledeći put ponovo do grada pa da samo na sekund uletimo kod  “Gospođoo!!”.

Onda otišli na zasluženu šetnjicu Dunavskom, naravno, pre toga odradili kompletno presvlačenje, pošto je Pampers po x-ti put tog dana promočio, ali o tome u posebnom postu. Još uvek sam besan..

Moram da pohvalim gradsku vlast. Ona svetla u Zmaj Jovinoj su fantazija za decu, trče od jedne do druge svetiljke, skaču po njima, gaze ih…

Naprosto uživancija, fantastičan aerobik za roditelje.

Tata uleteo u jednom trenutku u Šeherezadu, zamolio devojčice da mi sipaju vrele vode u flašicu, napravili novi čajić za Anju i ajmo dalje.

Anja se isto ponovila, imamo neke događaje uskoro pa da budemo lepi.

Eto, uživancija.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *