Ode stara, dodje nova…

Jos par minuta pa ponoc, kad zavrsim ko zna koliko ce biti… ali reprizna ponoc :):)

Nego, mi smo odlucili da nadoknadimo sve sta smo propustili u ovoj godini da uradimo.

Prvo sam ja imao toliko posla da nisam glavu dizao poslednjih par dana, ali i mislio sam da ce tako biti pred kraj, dosta robe se trazi, pritisci sa svih strana, od gore najvise, treba ovo, treba ono, pa onda pozivi sa strane i tako. Da ne davim.

Draga je napokon zavrsila sa skolom, stiglo dugo ocekivano polugodiste, tako da cemo u naredne 2 nedelje biti kod kuce zajedno.

A Anja je ubacila u petu brzinu.

Prica sve u 16, ne zatvara, svadja se, zove sve od reda, Dida, Baba ( posto ima tri babe onda su redom, Baba Ida, Baba Daga, i Baba Gona :), zove mog brata Sasa i uzima telefon da ga zovemo. Posto nam je Sasa trenutno u vojsci u Nisu zovemo ga, pricamo mu a kad prekinemo razgovor onda place iz sve snage i trazi ga. To najcesce zavrsava bacanjem telefona na drugi kraj sobe i u trazenju utehe u porciji omiljenog Caja.

Mama i tata imaju vise imena. Mama, Maaaama, Jeena, Tata, Tajo, Taje, Gogo, Goane….

Anja nas u poslednje vreme svaki dan iznenadi necim novim. Prosli vikend smo isli na dodelu paketica. Prvo u petak kod mame u skolicu pa onda u nedelju kod tate u firmu. I lepo je gledala predstave, uzivala, plesala, aktivno ucestvovala u predstavi, ali kod Deda Mraza nikako. Ne i ne. Izgleda da je to poteklo od dopisivanja sa Miletom Piletom 🙂

Takodjer, vise puta dnevno nas presece. Sad se voli penjati na krevet, i gleda kako mi reagujemo. Ako ostanemo mirni onda dize obe noge i opet ceka, i tako sve dok se skroz ne popne i ne krene da skace po krevetu.

Obozava muziku i voli da peva sa nama, tako da Nikolina bako, eto nas 🙂

A kako bi na valjan nacin zavrsili ovu 2006 godinu, za poslednji dan u programu je bila poseta pedijatru u hitnoj zbog crvenila na levom oku koje je tokom dana preslo i na desno, pa tako sad imamo oprobanu kombinaciju kamilica i mast u oko….

I poslednja trojka je izasla tako da sad imamo svih 16 zuba 🙂

Revakcinacija je potpuno “uspela”, prvi put je Anja imala reakciju – crvenilo na ruci, bolje reci otok, i bol, stalno se drzala za ruku i plakala….

Naravno, ojed na guzi od jutros ni ne spominjem, temperaturu od pre neki dan isto, a kasalj nas prati vec 10-ak dana. I tako, sve smo odradili sta treba , da ne prenesemo u novu godinu….

E pa ljudi, ono par sto vas cita, sretna vam nova, sve lepo donela, najvise zdravlja i licnog zadovoljstva, ostalo ce vec doci.

U zdravlje!!!

3 Comments

  1. Sve najbolje u Novoj 2007, neka vam se ostvare puno neostvarene zelje, a Anja da bude zdrava i vesela! :-*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *