New post

Ne smem ni da kazem koliko je proslo od mog proslog posta…

Sramota jedna.

No, ne bi ni ovog bilo da Anja nije zaspala ranije, tj pre ponoci, ni da nije danas imala show program.

Anja vec prica ko navijena, sve I svasta, sta god joj kazes ona ponovi, I ponovi, I ponovi. Jucer su ona I mama brojale do 10 u kolima na srpskom, engleskom, spanskom I nemackom I sve je Anja ponovila, tacno kako treba. Mama kaze uno, Anja dos, tres….. Mama One, Anja tu, fajv, siks….Zvaj i zibene su joj omiljeni, pogotovo sto smo par puta gledali Sundju Boba na nemackom Super RTL…

Sundjer Bob…Njemu moram posvetiti ceo jedan post.

Nasa nova ljubav, jos uvek se bori sa Jagodicom Bobicom, ali polako pobedjujemo Bobicu.

A posto smo dobili taj cuveni ADSL, bachio sam se na skidanje Sundjera , Dore I ostalih likova sa neta, I super napredujem.

A sta je danas bilo. Elem, dolazim ja sa posla, predvece, Anja I baka prosetale pred mene. Ulazi Anja u kola, I kaze, “oklj, tamo, ajde idemo, kupi taja Anji nesto….”

Ja kao svaki otac izvrsim naredjenje, okrenemo se I pravac u radnju. Izadjemo iz kola, kaze meni Anja, “taje daj ruku Anji”… J U radnji uzme pezic I lizu, stavi na pult, kaze, “Izvoli teta”, “pati Anja, daj pae taje”….plati, uzme lizu I pezic, okrene se I kaze” dovdjednja”J Treba li reci koliko sam bio ponosan na nju.

Sutra je pred nama veliki dan, prvi put ide u zabaviste. Za pocetak ide na adaptaciju, po 2 sata sa mamom. Nadam se da ce sve dobro proci, da se nece previse sramiti, posto nam je to u poslednje fazon, samo se skupi I sakrije, pa dok se ne oslobodi ne ispusta ni glasa.

 

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *